Apartmani Nirvana Rooms - Split

Location pinApartmani Nirvana Rooms - SplitDubrovačka 51, 21000 Split

PLATI REZERVACIJU

Apartmani Nirvana Rooms - Split

Ovaj se objekt nalazi na 8 minuta hoda od plaže. Sobe Nirvana smještene su u povijesnom centru Splita i nude klima-uređaj i besplatni bežični pristup internetu u svim sobama i apartmanima. Dioklecijanova palača udaljena je samo 200 metara.

Sve smještajne jedinice u objektu Nirvana lijepo su namještene i obnovljene. Sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim programima, kupaonicom i drvenim podovima.

Objekt je udaljen samo 100 metara od tržnice Pazara. Splitska katedrala nalazi se na samo nekoliko minuta hoda. Trajektna luka udaljena je 500 metara. Na zahtjev, vlasnik objekta može vas dočekati na autobusnoj ili željezničkoj postaji ili na trajektom pristaništu i odvest će vas do vašeg smještaja.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartmani Nirvana Rooms - Kontakt osoba: Danijela Jelovčić

Apartmani Nirvana RoomsKontakt osoba: Danijela Jelovčić

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.